Retouren

Bezorgen en Retourneren

Als je op werkdagen voor 23:00 besteld dan kun je er vanuit gaan dat je bestelling de volgende dag bij je thuis wordt bezorgd. Verzending vanaf €50 euro is gratis. Alles onder dit bedrag kost €4,95.

Controleer als eerste je track en trace. Als je niet thuis was wordt je pakket meestal bij een ophaalpunt afgeleverd. Kom je er niet uit? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Als je je Techbird product wilt retourneren dan kan dat makkelijk en snel. Klik hier voor het retourformulier.

Op moment dat je niet tevreden bent met je product dan kun je deze aan ons retourneren. Dit kan met elke gewenste vervoerder. De kosten hiervoor zijn voor je eigen rekening. Op moment dat je product defect is (geleverd) betalen wij de verzendkosten. Hiervoor kun je het beste even contact met ons opnemen. Wij verzorgen dan een retourlabel. Klik hier om het retourformulier te downloaden.

Je kunt binnen 30 dagen na ontvangst van het product je retour bij ons aanmelden.

Je hebt 2 opties:
– Je product omruilen voor een ander product
– Je product omruilen en je geld terug laten storten

In beide gevallen ontvangen wij het product onbeschadigd en in originele verpakking terug. Je kunt het product dus gerust bekijken, net zoals je in de winkel zou doen. Klik hier om het retourformulier te downloaden.

Het liefst ontvangen wij hem in de originele verpakking. Zo is de kans op beschadiging het kleinst. We kunnen er dan iemand anders nog blij mee maken. Klik hier om het retourformulier te downloaden.

Het kan zijn dat we je bestelling in meerdere pakketten aan je leveren. Je ontvangt per pakket een track en trace nummer. Heb je je bestelling na een paar dagen na verzending nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestel je je pakket op werkdagen voor 23:00 dan leveren wij in de meeste gevallen het pakket de volgende dag bij je thuis (zondagen uitgezonderd). In sommige gevallen kan het wat langer duren, denk bijvoorbeeld aan feestdagen.

Laat ons het werk doen! Je kunt je pakketje niet bij ons ophalen, maar wij leveren het graag op het door jouw genoemde adres af!